Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області в рамках міжвідомчої регіональної робочої групи та під час перебування в м. Умані паломників хасидів проведено обстеження місць провадження діяльності суб’єктів господарювання на території міста Умань, у так званих місцях «паломництва хасидів».

В ході проведення перевірки було встановлено, що суб’єкт господарювання громадянка Ізраїлю здійснює реалізацію алкогольних напоїв без відповідної ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області спільно з працівниками Головного управління національної поліції у Черкаській області було вжито відповідні контрольно-перевірочні заходи до зазначеного суб’єкта господарювання.

Незаконну реалізацію зазначеної продукції припинено та вилучено працівниками Головного управління національної поліції у Черкаській області відповідно до ст.164 Кодексу про адміністративні правопорушення України.

Загалом в ході проведення заходів працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області здійснено 33 контрольно – перевірочних заходи, в результаті яких застосовано фінансових санкцій на майже 0,8 млн гривень.

Найбільш поширені порушення:

  • зберігання та реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв;
  • реалізації алкогольних напоїв без марки акцизного податку встановленого зразка або з підробленими марками акцизного податку;
  • зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка або з підробленими марками акцизного податку;
  • роздрібна торгівля алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні або роздрібні ціни;
  • роздрібна торгівля тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...