В рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021- 2025 роки, продовжується партнерська участь Головного управління ДПС у Черкаській області у семінарах запроваджених Департаментом регіонального розвитку Черкаської ОДА в партнерстві із Смілянською міською радою, за участі Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, Черкаського обласного відділення Фонду соціального страхування України.

Відтак, 26 жовтня заступник начальника Смілянської ДПІ Світлана Грошева, начальник Смілянського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Олександр Кириченко та начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок у м. Черкасах управління податкового адміністрування фізичних осіб Віталій Лушников взяли участь у семінарі для представників бізнесу проведеного у м. Сміла та виступили з питань нововведень в Податковому законодавства.

Під час семінару фахівцями податкової проінформовано щодо таких нововведень законодавства: одноразове (спеціальне) добровільне декларування, РРО і ПРРО, порядок проведення перевірок, штрафні санкції; об’єднана звітність – податковий розрахунок сум доходу, нарахованого(сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

В ході семінару фахівцями податкової надано необхідну консультативну допомогу та відповіді на всі запитання учасників.

Фахівцями інших учасників заходу були розкриті питання: електронних лікарняних, санітарних епідемічних норм та вакцинацію.

Учасниками навчального семінару стали понад 40 осіб, серед яких - роботодавці, підприємці, фахівці кадрових служб і бухгалтери.

Звертаємо увагу, що наступний семінар відбудеться 29 жовтня за адресою: м. Золотоноша, вул. Садовий проїзд, 8 (міська рада, 2 й поверх, зал засідань)

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...