Відбулась урочиста церемонія нагородження переможців «Сумлінні платники податків - 2020».

Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінний платник податків – 2020» є в цьому році Ювілейним – 10 років із часу його заснування.

В зв'язку з жорсткими карантинними заходами на всій території України 16 переможців Рейтингу були нагороджені оф-лайн в приміщенні Міністерства фінансів України, решта 65 переможців одночасно он-лайн в Головних управлінням ДПС в регіонах та у місті Києві за участю Голів Рад територіальних відділень ВГО «Асоціація платників податків України».

Метою Рейтингу – є посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємливості.

Від Черкаського регіону переможцем Всеукраїнського ювілейного рейтингу «Сумлінний платник податку – 2020» у сфері права, консалтингу, научно-технічної діяльності за результатами Рейтингу визначено та нагороджено дипломом переможця директора компанії ТОВ «АУДИТ КОНСАЛТИНГ» СЕРВІС» Євгена Нагорного.

Переможця від Черкащини у сфері переробної промисловості директора ТОВ «Сєавуд» Євгена Бочарова привітали начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк та виконавчий директор Виконавчої дирекції ТВ ВГО АППУ в Черкаській області Ольга Шульженко. Вони побажали успіхів у веденні справ та подальшої плідної співпраці з державою у розвитку бізнесу, наголосивши, що саме добросовісним платникам податків, які сумлінно виконують свої обов’язки перед державою, забезпечується її соціально-економічна стабільність та суспільний добробут.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області
</

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...