Сьогодні фахівцями Головного управління ДПС у Черкаській області проведено семінар для платників податків на актуальну тему щодо запровадження реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) з 1 січня 2022 року.

Спікерами заходу виступили заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан, начальник податкового аудиту Олександр Байда, начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Ярослав Двірник та начальник ДПІ у м. Черкасах Олександр Коваленко.

Під час семінару податківці проінформували про застосування РРО з 1 січня 2022 року та ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб-підприємців, технічні аспекти реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО), відповідальність платників податків за недотримання вимог законодавства України щодо РРО.

В ході семінару платники єдиного податку ІІ-ІV груп мали можливість задати питання стосовно використання РРО чи ПРРО та отримати відповіді. Метою даного заходу було надати роз’яснення щодо впровадження з 01 січня 2021 року РРО та/або ПРРО, а також дотримання вимог чинного законодавства України шляхом практичного впровадження.

Учасниками семінару стали близько 340 осіб.

Роз’яснювальна робота триває.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...