Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області та працівниками Національної поліції в Черкаській області в ході проведення контрольно-перевірочних заходів на території міста Черкаси у роздрібній мережі встановлено факт незаконного зберігання та реалізації алкогольних напоїв.

В ході проведення перевірки встановлено, що суб’єкт господарської діяльності на території Черкаси, зберігав та реалізовував алкогольні напої в тарі типу «Bag-in- Вох», «Tetra-Pack», без необхідної дозвільної ліцензії, з порушенням вимог Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI, із змінами і доповненнями.

Також, вищезазначені алкогольні напої реалізовувались через мережі Internet, за допомогою спеціально створеної сторінки в мережі.

За результатами вжитих спільних заходів з працівниками Управління Національної поліції в Черкаській області вилучено з незаконного обігу алкогольні напої сумнівного походження, що розлиті у заборонену законодавством тару типу «Bag-in- Вох», «Tetra-Pack» в кількості 50 шт., загальним об’ємом 500 літрів, вартістю 89,4 млн гривень.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...