У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації в Україні та з метою запобігання поширенню та мінімізації інфікування COVID-19, Головне управління ДПС у Черкаській області запроваджує додаткові санітарно-епідеміологічні заходи в організації роботи Центрів обслуговування платників. Зокрема, рекомендує платникам утриматися від відвідування Центрів обслуговування платників без нагальної потреби, особливо, якщо проблему, з якою платник збирається звернутися до ЦОП, можна вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

Для дистанційного отримання податкових сервісів рекомендуємо скористатися Електронним кабінетом: https://cabinet.tax.gov.ua. За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Також, звертаємо увагу, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: https://ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, просимо платників здійснити попередній запис за телефоном відповідного ЦОП та при відвідуванні дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Контакти Центрів обслуговування платників розміщено у відкритій частині Електронного кабінету (розділ «Прес-центр»→«Контакти»→вибір регіону (23Черкаська)→ЦОП ДПІ), та у банері «Центри обслуговування» на вебпорталі ДПС (ck.tax.gov.ua).

Просимо з розумінням поставитись до відповідних заходів та можливих тимчасових незручностей!

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській област
і

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...