26 серпня у прес-центрі Черкаської обласної державної адміністрації відбулось засідання тимчасової комісії обласної державної адміністрації з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На нараді були присутні начальник управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Черкаській області Олег Коваль, заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Любов Струніна, заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Віталій Таран, заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Черкаській області Любов Ткаченко.

Олег Коваль доповів, що станом на 01.08.2022 року заборгованість зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - єдиного внеску) склала 270,4 млн грн, в т.ч. заборгованість по банкрутах - 30,7 млн гривень. За рахунок вжитих Головним управлінням ДПС у Черкаській області заходів, починаючи з червня цього року спостерігається стала тенденція скорочення заборгованості з єдиного внеску, а саме: у червні – скорочення на 5,3 млн грн (або на 2 відс.), у липні – на 6,7 млн гривень (або на 2,4 відс.).

На засідання були запрошені керівники підприємств-боржників, з якими проведена конструктивна бесіда щодо погашення заборгованості. Також узгоджено план напрацювання додаткових дієвих заходів щодо стягнення заборгованості.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області
<

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...