Заповнення усіх показників декларації акцизного податку (далі – Декларація) (крім додатків) здійснюється у гривнях без копійок з відповідним округленням за загальновстановленими правилами.

У Додатках 1, 1 прим.1, 1 прим.3, 1 прим.4 та Додатку 11 до Декларації офіційний курс гривні до євро, встановлений Національним банком України, що діє на перший день кварталу, в якому здійснюється реалізація товару (продукції), зазначається у гривнях з округленням до шести знаків після коми.

Округлення вартісних показників у додатках до Декларації здійснюється відповідно до приписів, викладених у самих додатках, а саме:

в графах 15, 16, 20 та 21 Додатка 1 вказуються суми податкового зобов’язання (акцизного податку) нараховані за відповідним кодом товару згідно з УКТ ЗЕД, заповнені у гривнях з копійками та округлені до двох знаків після коми;

у графі 10 Додатка 1 прим.1 проставляються суми податкового зобов’язання з акцизного податку, нараховані за відповідним кодом товару згідно з УКТ ЗЕД, в гривнях з округленням до чотирьох знаків після коми;

суми податкового зобов’язання нараховані за відповідним кодом товару згідно з УКТ ЗЕД, у Додатках 1 прим.2, 2, та Додатку 5 заповнюються у гривнях з копійками з відповідним округленням до двох знаків після коми;

вартісні показники та суми податкового зобов’язання нараховані за відповідним кодом товару згідно з УКТ ЗЕД, у Додатку 7 заповнюються у гривнях з копійками з відповідним округленням до двох знаків після коми;

у графі 16 Додатка 1 прим.3 та графі 10 Додатка 1 прим.4 проставляються суми податкового зобов’язання з акцизного податку, нараховані за відповідним кодом товару згідно з УКТ ЗЕД, в гривнях з округленням до двох знаків після коми;

у Додатках 3 та 4 суми податкового зобов’язання, нараховані за відповідним кодом товару згідно з УКТ ЗЕД, заповнюються у гривнях з копійками з відповідним округленням до трьох знаків після коми.

Підсумкові суми податкового зобов’язання у вказаних додатках зазначаються з округленням до цілого значення (у гривнях без копійок).

Додаток 6 до Декларації в частині розрахункових даних заповнюється у гривнях з двома знаками після коми, підсумкова сума за Додатком 6 зазначається у гривнях без копійок, округлення сум відбувається за загальновстановленими правилами.

Вартісні показники Додатку 6 прим.1 до Декларації заповнюються у гривнях з двома знаками після коми. Сума податкового зобов’язання за Додатком 6 прим.1 округлюється до цілого значення за загальновстановленими правилами.

Додаток 8 до Декларації заповнюється відповідно до вимог розділів, які він уточнює, тобто у гривнях без копійок.

У графах 14, 15 Додатка 12 вказуються суми акцизного податку нараховані за відповідним кодом товару згідно з УКТ ЗЕД, заповнені у гривнях з копійками та округлені до двох знаків після коми.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській област
і

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...