В рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, які виникають у роботі бізнесу, проведена робоча зустріч з представниками Уманської міськрайонної спілки «Рада Громадських організацій» Оленою Савченко та громадської організації «Ліга підприємців» міста Умань Лідією Кравчук в онлайн режимі на платформі ZOOM. У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області (далі –ГУ ДПС) Тетяна Харьковська, начальник Уманської ДПІ ГУ ДПС Катерина Мовчан, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС Володимир Жаврід, заступник начальника управління - начальник відділу планових перевірок оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Олександр Байда.

Під час зустрічі обговорили найбільш проблемні питання для платників податків щодо адміністрування податку на майно (податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельний податок), особливостей адміністрування акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів.

Фахівці податкової служби докладно пояснили алгоритм дій у разі виникнення зазначених ситуацій та надали вичерпні відповіді.

Тетяна Харьковська подякувала представникам бізнесу за участь, конструктивну співпрацю, активну позицію та зазначила, що податкова служба, зокрема, її керівництво, спрямовано на поглиблення конструктивної співпраці та партнерських відносин з бізнесом та інститутами громадянського суспільства в подальшому.

Звертаємо увагу, що для оперативного зв’язку з учасниками платформи в Головному управлінні ДПС у Черкаській області створено окрему електронну скриньку: ck.ikc@tax.gov.ua.

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...