Для оперативного вирішення актуальних питань, які виникають у роботі бізнесу, в рамках дії комунікаційної податкової платформи, проведена робоча зустріч з керівником громадської організації «Підприємці Звенигородщини» Віктором Зайцем в онлайн режимі на платформі ZOOM. Учасниками заходу були: заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області (далі – ГУ ДПС) Тетяна Харьковська, начальник Звенигородської ДПІ ГУ ДПС Ірина Бистрова, начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС Володимир Жаврід, головний державний податковий інспектор Звенигородського відділу податків і зборів з юридичних осіб управляння оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС Майя Снопик.

Темою сьогоднішнього зустрічі було обговорення трудових відносин та підтримка для бізнесу в умовах воєнного стану, особливостей та вимог до організацій, які займаються благодійною діяльністю та інше.

Тетяна Харьковська наголосила, що фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області завжди готові до діалогу з громадськістю, бізнесом, особливо у разі виникнення нагальних питань, а також зазначила, що для якісного та оперативного спілкування працює комунікаційна податкова платформа. Всі звернення, які надійдуть на електронну скриньку: ck.ikc@tax.gov.ua, отримують зворотній зв'язок від податківців Черкащини.

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...