Днями до Головного управління ДПС у Черкаській області завітали студенти 1 курсу факультетів «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік та оподаткування» Черкаського державного бізнес-коледжу з викладачем вищої категорії кафедри обліку та фінансів Юлією Кулик.

Участь у заході від податківців взяли начальник управління персоналу Інна Позднякова, начальник ДПІ у м.Черкасах Олександр Коваленко та головний державний інспектор сектору інформаційної взаємодії Тетяна Несіна.

Головна мета зустрічі - виховання податкової культури молодого покоління, а саме ознайомлення студентів з правами та обов’язками щодо сплати податків, системою оподаткування в Україні, реєстрацією бізнесу, оформленням трудових відносин та електронними сервісами ДПС.

Інна Позднякова ознайомила молодих людей з пріоритетними напрямками роботи податкової служби, з особливостями процедури призначення на посади державної служби на період дії воєнного стану. Також зосередила увагу на Програмі проведення адаптації новопризначених державних службовців, яка розроблена з метою підвищення іміджу ДПС, як привабливого роботодавця, особливо для молоді, яка вперше призначається на посади державної служби.

Олександр Коваленко ознайомив студентів з принципами надання адміністративних послуг і консультацій платникам, процесом приймання та надання податкової звітності. Зокрема, студентам розповів про кампанію декларування доходів громадян, а саме, про можливість отримання податкової знижки на навчання та з переліком необхідних документів для її отримання.

Потім студентів провели до музею ДПС у Черкаській області, де з його історією ознайомила Тетяна Несіна. Крім того, вона звернула увагу на те, що корисну і цікаву інформацію можна отримати на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області вебпорталу ДПС, а також на сторінці у Facebook.

На завершення заходу, студенти подякували працівникам податкової за цікаву зустріч та позитивні враження.

Такі зустрічі важливі як для податкової служби, так і для молоді.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...