Звертаємо увагу державних службовців та громадян на функціонування навчального порталу Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) NAZK.Study. Наголошуємо, що одним з найефективніших способів запобігання корупції є навчання, адже велика кількість правопорушень вчиняється без злочинного умислу, через незнання або нерозуміння законів та правил. Саме тому запрошуємо долучитись до ініціативи НАЗК та пройти відповідні курси з вивчення антикорупційного законодавства на порталі знань НАЗК.

NAZK.Study – це навчальна платформа, де кожен може пройти безкоштовні онлайн-курси на антикорупційну тематику. На курсах розкриваються важливі та актуальні теми доступною мовою: для того, щоб кожен міг розібратися та без надзусиль отримати нові знання та навички, необхідні для роботи, громадської діяльності або загального розвитку. Навчання проходить у зручному форматі (курси можна проходити у будь-який час, з комп'ютера або смартфона).

До розробки курсів залучено найкращих експертів у своїх галузях з метою надання найбільш актуальної та корисної інформації користувачам платформи.

Окремо звертаємо увагу державних службовців на те, що з 24 жовтня на навчальній платформі Study.NAZK. відкрито новий онлайн-курс про електронне декларування «Декларуйся – 2022».

Його мета – підвищити обізнаність усіх зацікавлених щодо правил і повноти заповнення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Курс складається з трьох модулів, під час проходження яких слухачі дізнаються про види декларацій та про те, як підготуватися до подання декларації. Експерти розповідають про покрокове заповнення декларації, додаткові інструменти фінансового контролю, а також про відповідальність, що передбачена за порушення вимог декларування.

Курс буде особливо корисним тим, хто вперше подає декларацію. Також, інформація, зосереджена у курсі, буде корисною для декларантів, які хочуть освіжити свої знання щодо процесу декларування та дізнатися про останні зміни до нього, для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції та для всіх, кому цікаво, як працює електронне декларування в Україні.


Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...