Сьогодні, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу заступника Голови правління Громадської спілки «Центр розвитку бізнесу» Олександра Соколовського в Головному управлінні ДПС у Черкаській області відбулось засідання «круглого столу».

Участь у заході взяли в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко та керівники профільних підрозділів, а також члени спілки - представники підприємств і організацій області.

В ході засідання було розглянуто ряд питань зокрема, зміни, внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року №1165 щодо зупинення реєстрації податкових накладних– недопущення застосування штрафних санкцій у складний економічний період; перевірки з питань РРО, а також застосування генераторів для виробничих потреб.

Представників бізнесу було проінформовано, що у податковій службі Черкащини працюють телефонні «гарячі лінії, куди платники можуть звертатися для надання косультацій та вирішення проблемних питань.

Податкова завжди відкрита до конструктивного діалогу з бізнес- спільнотою та громадськістю тому як такі зустрічі дуже корисні для роз’яснення новацій в податковому законодавстві, а також розгляду “питань сьогодення”.

Зокрема, Сергій Гришко акцентував увагу на те, що на Комунікаційну податкову платформу може звернутися будь-який платник чи представник громадського об’єднання індивідуально, для оперативного вирішення питань. Для цього необхідно написати звернення на електронну адресу ck.ikc@tax.gov.ua .У швидкі терміни адресату буде запропоновано механізм вирішення проблеми.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...