Відбулася робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка із заступником начальника Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Дмитром Мироненком. У заході також взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська, керівники структурних підрозділів податкової служби, а також керівники структурних підрозділів служби з питань праці.

Сергій Гришко зазначив, що в умовах воєнного стану максимально важливим є взаємодія органів виконавчої влади.

Під час зустрічі учасники обговорили спільні дії щодо подальшої співпраці, зокрема зниження рівня неофіційної зайнятості, оскільки одним з пріоритетних напрямів діяльності податкової і Держпраці є запобігання використання та виявлення незадекларованої праці. Також було обговорено низку спільних заходів, спрямованих на її подолання, оскільки в умовах воєнного стану тільки задекларована праця гарантує надходження податків до бюджету та підтримує країну у непростий час.

Враховуючи взаємні інтереси та необхідність розвитку співпраці і координації дій, був підписаний Меморандум про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДПС у Черкаській області і Центральним міжрегіональним управління Держпраці. Меморандум передбачає об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей.

Наша взаємодія вже є традиційною і триває.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...