Днями відбулась спільна робоча нарада в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка з начальником Головного управління Національної поліції в Черкаській області Вячеславом Гуріним.

На нараді також були присутні начальники структурних підрозділів ГУ ДПС та ГУ НП, плідна взаємодія між якими матиме позитивний результат, зокрема в частині протидії нелегальному виробництву, зберіганню та обігу підакцизних товарів; реалізації матеріалів за фактами виявлених адміністративних правопорушень та проведення контрольно-перевірочних заходів; порушення кримінальних проваджень стосовно посадових осіб – боржників; розшуку майна боржників; боротьби з відмиванням (легалізацією) доходів, одержаних злочинним шляхом; інформаційного обміну в рамках дотримання норм КПК України та Податкового кодексу України тощо.

Сергій Гришко озвучив основні напрями взаємодії податкової та нацполіції, а також окреслив проблемні питання, які виникають під час реалізації таких спільних заходів. Зокрема, про напрямки роботи податкової служби області в частині співпраці з поліцією, а також про те, що врегулювання та координація спільних дій мають велику ефективність в щоденній роботі обох відомств.

Вячеслав Гурін, у свою чергу зазначив, що питання ефективної взаємодії податкової служби та поліції області на сьогодні є дуже важливим, адже оперативне реагування на злочини та вжиття відповідних заходів в межах повноважень сприяє підвищенню рівня економічної безпеки в області. Висловив сподівання, що такі спільні заходи стануть базою для подолання злочинів в економічній сфері та їх попередження.

За результатами зустрічі обговорено перспективи подальшої роботи та механізм застосування і притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання та роботодавців за порушення законодавства.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...